email

Trimite-ne un e-mail!

office@xoil.ro

telefon

Contactează-ne

+4(0)244.594.904

Ce facem?

X-OIL GRUP Grup a fost fondata in anul 2003 din dorinta de a pastra si dezvolta traditia lubrifiantilor romanesti. Ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata nationala, compania isi intelege responsabilitatea de a furniza lubrifianti in conditii de siguranta de protejare a mediului inconjurator si intr-o maniera sociala responsabila.

Din sediul situat in Blejoi s-a reusit intr-un timp destul de scurt dezvoltarea activitatii catre majoritatea zonelor industriale ale tarii si afirmarea brand-ului Oiltech si X-OIL GRUP dedicat profesionismului si calitatii, acesta reprezentand o imbinare armonioasa intre pasiune, traditii si tehnologie.

Pasiunea se datoreaza inginerilor chimisti dedicati, cu vasta experienta in domeniul petrochimic, acumulata la rafinarii cu traditie in industria petrochimica romaneasca, combinata cu motivatia de dezvoltare bazata pe ultimele tehnolohii in domeniu. Succesul produselor noastre ne motiveaza sa investim continuu in cercetare si in dezvoltarea capacitatilor de productie. Specialistii nostri sunt mereu in pas cu evolutia rapida a pietei auto si industriale, venind in permanent cu solutii complete la cele mai inalte standarde.

Cui ne adresăm?

Producător direct

Datorită vastei experiențe în domeniul chimiei și lubrifianților, X-OIL GRUP Grup reușește cu succes să producă o gamă diversă de lubrifianți destinați diverselor industrii, regăsiti sub brand-ul Oiltech si X-OIL GRUP.

Uleiuri de motor, hidraulice, de transfer termic, de transmisie reprezintă doar o parte din categoriile de produse de referință și sunt rezultatul obţinut prin îmbinarea vastei experiențe în domeniul cunostinţelor specialiştilor noștri.

Facilitatea de producție este complet funcțională și oferă avantajul flexibilității în producția unei game variate de uleiuri, având o capacitate care poate atinge un maxim de 700 tone lunar și posibilitatea de a depozita aproape 400 tone materii prime și produse finite.

Instalația de blending poate produce diferite sortimente de lubrifianți dezvoltați pe uleiuri de bază din grupa I sau II. Procesul tehnologic este stabilit pe mai multe fluxuri definite prin formulari în concordanță cu standardele API/ACCEA pentru echipamente industriale și cu cerințele producătorilor de vehicule.