REACH

REACH (Registration, Evaluation and Authorisation of Chemicals) reprezinta noul regulament al Uniunii Europene privind substantele chimice, care prevede ca substantele chimice ca atare, in preparate si cele eliberate intentionat din articole trebuie sa fie inregistrate la Agentia Europeana pentru Produse Chimice (ECHA) astfel incat sa diminueze amenintarile la adresa consumatorului si a mediului.

Pozitia X-OIL fata de REACH

Noua legislatie europeana REACH si impactul pe care il are asupra substantelor chimice reprezinta o importanta vitala pentru X-OIL, clientii nostri si industria chimica globala.

Ca producator, importator si furnizor de substante chimice si produse care au in componenta substante chimice, prima noastra prioritate este de a respecta in intregime regulamentul REACH si de a informa corect consumatorii , astfel ca regulamentul a fost implementat si s-a trecut imediat la aplicarea acestuia.

Aplicarea normelor REACH de catre firma noastra, ne implica total in angajamentul pe care ni l-am asumat in ideea protejarii sanatatii consumatorilor si mediului inconjurator si furnizarii informatiilor de utilizare corecta si in perfecta siguranta a produselor chimice.

In acelasi timp, ne dedicam cu multa seriozitate , in colaborare cu furnizorii nostri, in asigurarea suportului informativ necesar (Fise tehnice de Securitate ale Produselor), pentru a ne asigura ca reglementarile REACH sunt respectate si de catre clientii nostri.


iso 9001  iso 140001  IQ Net

X-Oil Grup SRL Ploiesti
Alexandru Deparateanu 17
OP 1 - CP 93

Punct de lucru Blejoi
tel.: +40 (0) 244 59 49 04
fax: +40 (0) 244 59 13 71
office@xoil.ro
www.xoil.ro