Mediu

Angajamentul X-OIL pentru Siguranta - Sanatate - Mediu

X-oilFima noastra se dedica in intregime normelor de protectie a sanatatii si sigurantei tuturor celor ce joaca un rol in activitatile noastre, a celor din comunitatea in care operam sau a celor care utilizeaza produsele noastre. Suntem mandri sa afirmam ca inca de la prima sarja de ulei finit, nu am inregistrat nici un accident de munca, boala profesionala sau incident neplacut de contaminare a mediului.

X-oilAngajamentul nostru porneste de la a demonstra vizibil si activ un management de calitate, in care sunt antrenati toti angajatii in vederea constientizarii ca securitatea muncii si pastrarea calitatii mediului inconjurator sunt esentiale in procesul productiv dar si faptul ca fiecare dintre acestia sunt personal responsabili de securitatea proprie.

X-oilObiectivele noastre sunt foarte simplu definite: nici un accident, nici o imbolnavire profesionala, nici o contaminare a mediului. Vom continua sa pastram calitatea mediului ambiant prin masuri de prevenire a poluarilor accidentale, reducerea consumurilor de apa si energie si a deversarilor de produse poluante.

Prin organizarea de audituri periodice si mentinerea unui standard de calitate al managementului privind securitatea la locul de munca si conservarea calitatii mediului inconjurator, urmarim sa castigam increderea si suportul colaboratorilor si utilizatorilor in recunoasterea performantei si standardului ridicat, pe care il mentinem in aplicarea acestor proceduri.


iso 9001  iso 140001  IQ Net

X-Oil Grup SRL Ploiesti
Alexandru Deparateanu 17
OP 1 - CP 93

Punct de lucru Blejoi
tel.: +40 (0) 244 59 49 04
fax: +40 (0) 244 59 13 71
office@xoil.ro
www.xoil.ro