Certificate

ISO 14001In spiritul angajamentului catre calitate si performanta, X-OIL a primit certificarea Sistemului de Management al Calitatii dupa ce a decis sa implementeze ISO 9001 si sa se inregistreze pentru a asigura beneficiarii (consumatorii) ca firma asigura un bun Management al Calitatii (QMS) la livrare.

ISO 9001De asemenea, lubrifiantii produsi de noi detin licenta Registrului Auto Roman si autorizatia de furnizor feroviar a Autoritatatii Feroviare Romane. Aceaste certificari reprezinta cartea de vizita a firmei , prin care dovedim ca managementul calitatii si mediului implementat de noi corespunde standardelor internationale de referinta Consumatorul stie ca o companie cu QMS nu ii va insela niciodata asteptarile.

Autorizatie Autoritatea NavalaCe este ISO ?

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) este o organizatie mondiala care dezvolta mai multe tipuri de standarde cu o retea de institutii de standardizare care opereaza in 147 de tari. Romania este parte la aceasta organizatie prin ASRO. ISO 9001 este o parte a unei serii de documente care definesc cerintele pentru Sistemul Standardizat de Management al Calitatii. ISO 9001 este un document ce contine cerintele actuale care trebuie indeplinite pentru a deveni inregistrat ISO 9001.Certificat de furnizor feroviarRAR

Registrul Auto Roman (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii si are printre multiplele sale atributii , certificarea sistemului de management al calitatii pentru toti producatorii de piese , accesorii si lubrifianti auto.

Licenta R.A.R.AFER

Autoritatea Feroviara Romana este o institutie creata special Ón vederea monitorizarii activitatii feroviare si printre principalele activitati desfasurate de AFER se numara inspectia de stat, elaborarea de reglementari, inspectia tehnica, acordarea licentelor si certificatelor de siguranta si autorizarea furnizorilor feroviari. Certificatul AFER reprezinta recunoasterea calitatilor la standarde europene ale produselor compatibile activitatii feroviare.


iso 9001  iso 140001  IQ Net

X-Oil Grup SRL Ploiesti
Alexandru Deparateanu 17
OP 1 - CP 93

Punct de lucru Blejoi
tel.: +40 (0) 244 59 49 04
fax: +40 (0) 244 59 13 71
office@xoil.ro
www.xoil.ro